top of page
  • boligskoder

Ejerskifteforsikring – hvorfor?

Vi hører ofte vores kunder spørge: ”hvorfor skal vi tegne en ejerskifteforsikring?” De har af og til hørt fra venner og bekendte, at det ikke kan betale sig, og at der sjældent er nogen dækning at hente!


Jeg vil dog fremhæve, at vi her har et par glade kunder, som tog imod anbefalingen og tegnede en ejerskifteforsikring.


Charlotte og Kenneth købte et ældre, charmerende hus på Juelsminde kanten i 2021. Det viste sig, at der var ulovlige el-installationer, som ejerskifteforsikringen anerkendte at skulle dække.


Det har ifølge Charlotte og Kenneth været en større omgang, at få el-installationerne lovliggjort, ligesom det også omfattede udskiftning af loft i køkkenet og en mindre stue, samt heraf følgende murer- og malerarbejde. Alt dette blev dækket af ejerskifteforsikringen.


Det er ofte således, at fejl og mangler kan betyde endog væsentlige omkostninger for nye boligejere, omkostninger de ikke havde forventet eller budgetteret med. Det skal derfor præciseres, at udgiften til en ejerskifteforsikring er relativt lav set i forhold til den potentielle dækning, og vi kan derfor kun anbefale at tegne ejerskifteforsikringen.

0 comments

Recent Posts

See All

Comentários


bottom of page